Akcija prikupljanja hrane i sredstava za higijenu za porodicu Vislavski

Poštovani humanisti, pred nama je još jedan izazov!

Javila nam se Sofija Vislavski iz Savinog sela kod Vršca, sa molbom da joj pomognemo. Sofija je samohrana majka troje maloletne dece. Ima dva sina i ćerku.

U daljem tekstu ćemo citirati poruku koju smo dobili od Sofije:

“Ja sam Sofija😊, pa znate već da sam samohrana majka troje, nesposobna za rad, bolujem od cerebralne paralize od rodjenja, govorne mane i imala operaciju srca, živimo kao podstanari imamo sobu, kuhinju i kupatilo, dug za struju koji pomalo uplaćuje, ali ne mogu sama da ga isplatom mi iznosi sad 10000 din, imamo socijalnu pomoć 12000 i dečiji 8000, dok platim stan 4000 svaki mesec deci za školu, račune, ne ostane nam dovoljno za hranu od meseca do meseca, kao ni za higijenu”

Na osnovi dokumentacije koju nam je Sofija poslala, doneli smo odluku da organizujemo akciju prikupljanja sredstava za higijenu i hranu, a što se duga za struju tuče, ko je u mogućnosti i ko želi, može uplatiti novac na naš račun, sa naznakom “Za porodicu Vislavski”.

Ko želi da učestvuje u akciji i pomogne Sofiji i njenoj deci, može to učiniti tako što će:

  • kupiti konzerviranu i hermetički zatvorenu, sa jasno vidljivim rokom upotrebe, a u to spadaju testenine, sardine, supe u kesici,
  • sredstva za higijenu, kao što su sapuni, šamponi, kupke, srestva za čišćenje kuće, prašak, omekšivač i td.;
  • ili uplatiti novac i poslati spisak stvari koje bi voleli da se kupe porodici, ali u vrednosti novca koji ste poslali.

 

Za one koji žele da pošalju hranu i sredstva za higijenu, adresa na koju šaljete je:

Gogoljeva 3, Novi Sad, 21 000, Srbija

Kontakt osoba: Sanela Đukić Beljanski: 063/133-6183 

a ukoliko želite da uplatite novac na račun organizacije, br. računa je:

 325950070004169449, OTP Banka sa naznakom “Za porodicu Vislavski”

spacer