Pravilnik o grupi “Poklanjam srcem”

Poštovani pratioci, želimo da Vas obavestimo o pravilima našeg udruženja. Naš rad se zasniva na humanosti i pomaganju najugroženijem stanovništvu, kako u našoj, tako i u zemljama regiona! Ciljna grupa su nam deca obolela od malignih, retkih bolesti, cerebralne paralize, leukemije, dijabetesa. Deca sa posebnim potrebama i teskim mentalnim retardacijama, deca obolela od daunovog sindroma, autizma i td. Tu smo i za starije osobe obolele od gore navedenih bolesti.
Takođe smo tu i za ugrožene porodice, sa lošim materijalnim statusom, kojima je neophodna hrana, sredstva za higijenu, garderoba..

Kada šaljete poklone za licitaciju, napišite kada je paket poslat i PE broj. Isto tako, primalac mora da javi kada preuzme paket. Primalac plaća poštarinu.

NAPOMENA: Ukoliko postavljate dečije slike na post, obavezno zaštitite njihovo lice ili u vidu poruke, zajedno sa fotografijom deteta, napišite odobrenje da fotografija može da se objavi uz Vašu suglasnost, na dan objave i sa Vašim imenom. U suprotnom, fotografija iz bezbednosnih razloga neće biti objavljena.

Uvodimo još jedno obavezno pravilo, kako bi svaka naša akcija bila uspešnija i uverljivija, a i da ne bi dolazilo do pojedinih malverzacija, svu dokumentaciju, zajedno sa fotografijama koje posedujete, slaćete nam putem našeg email-a (hug.poklanjam.srcem@gmail.com ), svi dogovori oko akcija obavljaće se video pozivima putem facebook-a, skype-a ili viber-a.

Hvala, Vas admin tim ” Poklanjam srcem “!

spacer